Opel újdonságok Frankfurtban

2019. szeptember 12. és 22. között rendezik meg a következő frankfurti autókiállítást, ahol a legtöbb nagy gyártó bemutatja őszi újdonságát. A PSA csoport tagjaként az Opel négy új modellel is készül az egyik legrangosabb európai seregszemlére.

2019 Opel Corsa

Bemutatkozik a teljesen megújult Opel Corsa, amely mostantól nem benzines és dízel erőforrásokkal érhető el, de megjelenik a Corsa-e is. Az új teljesen elektromos modell akár 330 kilométer megtételére is képes a WLTP szabvány szerint mérve.

Itt találkozhatunk először a Grandland X Hybrid4 összkerék hajtású verziójával. A plug-in-hybrid megoldás egy 1.6-os turbo feltöltéses motor és két villanymotor együttesével ad le maximum 300 lóerős teljesítményt, míg a fogyasztás a WLTP szabvány szerint mindössze 1,6 liter 100km-en mérve.

Opel Grandland X Hybrid4

Megújul az Opel Astra is. Kivételes aerodinamikájának, új motorjainak és váltóinak köszönhetően 21 százalékkal csökkenthető a CO2 kibocsátás. Új három hengeres 1.2-es és 1.4-es motork jönnek 110-145 Le teljesítményszintekkel, amiket fokozatmentes vagy alacsony súrlódású kilenc fokozatú automatával is lehet kérni.

Opel Zafira Life

Végül, de nem utolsó sorba érkezik az Opel Zafira Life. 12 évvel a Zafira első bemutatását követően, a modell története már a negyedik verziónál tart és minden eddiginél magasabb szintre helyezi a családok kényelmét. A 3 különböző hosszúsággal elérhető modellben akár 9 személy is utazhat.